Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]

 

O ιδρυτής ΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΒΑΓΛΗΣ της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ κατασκευάζει εξοπλισμό και μηχανήματα για τη βιομηχανία τροφίμων από το 1981.

Σήμερα στην Ελλάδα κατέχει πρωτοπόρο θέση στην κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού και μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας για τη βιομηχανία τροφίμων, με εξειδίκευση στη βιομηχανία κρέατος, αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των χώρων παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Η εξέλιξή μας βασίστηκε στην αναγνώριση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην TEXNIKA INOX τόσο οι κορυφαίες βιομηχανίες τροφίμων του χώρου όσο και οι μικροί βιοτέχνες. Ως αποτέλεσμα, σήμερα παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊόντων και μηχανημάτων που ικανοποιούν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

Στις εγκαταστάσεις μας τηρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές κατασκευής, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην αρτιότητα του εξοπλισμού και τη χρήση μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας. (κοπή laser, CNC, συγκόλληση TIG).

Λόγω της πολυετούς πείρας και συνεχούς προσπάθειας μας, η TEXNIKA INOX κατασκευάζει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητα αλλά και την αισθητική τους, καθώς και την υγειονομική και εργονομική σχεδίαση τους. Ταυτόχρονα τα προϊόντα μας προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, αντιπροσωπεύουμε πρωτοπόρους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού σε Ελλάδα και Κύπρο των οποίων τα μηχανήματα επίσης καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, αλλαντικών, κρέατος, κρεατοσκευασμάτων και αλιευμάτων χάρη στην εγγυημένη αξιοπιστία τους.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στους τομείς διοίκησης, κατασκευής, τεχνικής υποστήριξης και έρευνας και μελέτης, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την κατασκευαστική εμπειρία του, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της διαρκώς εξελισσόμενης βιομηχανίας τροφίμων.

Οι εξειδικευμένοι μηχανολόγοι και τεχνολόγοι τροφίμων παρέχουν συμβουλευτική και τεχνική ενημέρωση για τη σωστή επιλογή εξοπλισμού και μηχανημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με γνώμονα τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας.

Στην TEXNIKA INOX εγγυούμαστε τη σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού και των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε και αντιπροσωπεύουμε, στηριζόμενοι στη συνέπεια και το ήθος που μας διακρίνει, καθώς και τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση της εταιρείας μας.