Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
 

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΟΥ ΑΕΡΟΣ

Κατασκευαστής: TEXNIKA-INOX

 

 

Ο θάλαμος κατασκευάζεται από πάνελ λευκό 80 χιλιοστών με πόρτα ανοξείδωτη συρόμενη πλάτους 1200 χιλ. και εσωτερικά τοποθετημένη κεντρική μονάδα.

Εσωτερικά θα υπάρχουν ανοξείδωτοι αεραγωγοί κυκλοφορίας και απαγωγής αέρα, καθώς και αισθητήρια Θερμοκρασίας και Υγρασίας.

Οι διαστάσεις του είναι: Π. 2500 - Β. 8000 - Υ. 2800 χιλ.

Η Χωρητικότητα του θαλάμου είναι:  10 βαγόνια [ Χ 300 κιλά λουκάνικο αέρος.]


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Η κατασκευή της μονάδας  είναι εξ ολόκληρου από ανοξείδωτο χάλυβα  AISI 304 κατάλληλο για την επεξεργασία προϊόντων κρέατοςΗ θερμοκρασία του θαλάμου ελέγχεται με αντιστάσεις και ψυκτικό στοιχείο.Η κυκλοφορία αέρα του θαλάμου επιτυγχάνεται με ανοξείδωτο ανεμιστήρα ενώ η εναλλαγή αέρα με ηλεκτρικό σύστημα.Η εισαγωγή φρέσκου αέρα γίνεται με ηλεκτροπνευματικό σύστημα.Η λειτουργία του θαλάμου είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και επιτυγχάνεται με ψηφιακά ηλεκτρονικά όργανα JUMO  Γερμανικής τεχνολογίας διατηρώντας τις επιθυμητές συνθήκες Θερμοκρασίας και Υγρασίας.

Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου είναι ανοξείδωτος ,στεγανός  και διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα έλεγχου καθώς και  ενδεικτικές λυχνίες λειτουργιών και συστημάτων ελέγχου, με όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα [ ρελέ- θερμικά- διακόπτες- ασφάλειες- όργανα- σειρήνα- κ.α.]

Η Ισχύς του είναι: 15 kW.