Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
 

ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Μοντέλο: ENTRY

Κατασκευαστής: VERIPACK

 

 

Η σειρά ENTRY αντιπροσωπεύει τις μηχανές θερμικής διαμόρφωσης με τις πιο συμπαγής διαστάσεις στην γκάμα της VERIPACK. Είναι σχεδιασμένες για να συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής με το χαμηλό κόστος. Οι μηχανές ENTRY κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα με πλευρές που αποσπώνται για εύκολη συντήρηση και υγιεινή.
Είναι επίσης εξοπλισμένες με πίνακα ελέγχου SIEMENS για προγραμματισμό και απευθείας επικοινωνία με τον χειριστή. Διαθέτουν ρόδες για εύκολη τοποθέτηση και η αλλαγή εξοπλισμού και καλουπιών είναι απλή και γρήγορη.
 
·    Σύστημα τροφοδοσίας: Βηματικό μοτέρ για υψηλή ακρίβεια και συντομότερη ρύθμιση ταχύτητας.
·    Στοιχεία μπομπίνας φιλμ: Η μπομπίνα του φιλμ μπορεί να φτάσει τα 300mm σε διάμετρο με πυρήνα 3”.
·    Διαμόρφωση: Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ της διαμόρφωσης με συμπιεσμένο αέρα ή με κενό. Τα “rigid” φιλμ συνήθως χρειάζονται και τους δυο τύπους παράλληλα για να έχουμε διαμόρφωση υψηλής ποιότητας. Περιέκτες διαφορετικών σχημάτων μπορούν να παραχθούν με ευκολία αλλάζοντας απλώς το εσωτερικό τμήμα του καλουπιού.
·    Φόρτωση: Η φόρτωση των περιεκτών μπορεί να είναι χειροκίνητη ή αυτόματη ανάλογα με το προϊόν και την ποσότητα.
·    Σφράγιση: Η πλάκα κόλλησης μπορεί να είναι περιμετρική ή ολική με τις ακόλουθες επιλογές: με κενό και σφράγιση / με κενό και έγχυση αδρανών αερίων ακολουθούμενα από σφράγιση / μόνο σφράγιση. Έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε την πλάκα κόλλησης με “εύκολο άνοιγμα” του περιέκτη.
·    Επιμήκης κοπή: Περιστρεφόμενες λεπίδες ή με πνευματική άσκηση πίεσης λεπίδων.
·    Διαμήκης κοπή: Με λεπίδες όταν γίνεται χρήση εύκαμπτου φιλμ / με οδόντωση για εύκολο άνοιγμα / διατρητική λεπίδα
·    Απομάκρυνση του περισσεύματος του φιλμ: Το περίσσευμα του φιλμ μπορεί να απομακρυνθεί με σύστημα Venturi ή με κυλίνδρους περιέλιξης.
·    Ασφάλεια: Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο να εμποδίζεται η πρόσβαση σε επικίνδυνα σημεία της μηχανής. Μια σειρά από διακόπτες ασφαλείας σταματούν την μηχανή άμεσα εάν κάποιος από τους διακόπτες μετακινηθεί έστω και μερικώς.
·    Έλεγχος: Η ENTRY είναι εξοπλισμένη με μικροεπεξεργαστή ελέγχου και προγραμματισμού. Όλες οι παράμετροι του τεχνολογικού κύκλου απεικονίζονται στην οθόνη (π.χ. χρόνοι, θερμοκρασίες, επίπεδο κενού που απαιτείται στην συσκευασία, βήμα μηχανής, ταχύτητα μετακίνησης της αλυσίδας και διάφοροι άλλοι παράμετροι των λειτουργιών της μηχανής). Ένα σύστημα διαχείρισης on-line είναι διαθέσιμο για να παρέχει βοήθεια στις διαφορετικές φάσεις προγραμματισμού. Υπάρχει επίσης ένα τεστ αυτό-διάγνωσης βλαβών, ευρείας κλίμακας, για να επιτρέπει στον χρήστη να αναγνωρίζει άμεσα την αιτία/πρόβλημα που ακινητοποίησε την μηχανή, και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διορθώσει το πρόβλημα και να επαναφέρει την μηχανή στον κύκλο παραγωγής. Οι αλυσίδες μπορούν επίσης να κινηθούν χειροκίνητα για να διευκολυνθεί ο χρήστης κατά την εισαγωγή του φιλμ.
·    Κενό αέρος: Η αντλία κενού μπορεί να ενσωματωθεί στην μηχανή. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν διαθέσιμες άλλες λύσεις που φτάνουν σε κεντρικά συστήματα δημιουργίας κενού.
·    Προαιρετικός εξοπλισμός: Οι μηχανές ENTRY μπορούν να εξοπλιστούν με φωτοκύτταρο για χρήση προ-εκτυπωμένου φιλμ, σύστημα εισαγωγής αερίων τροποποιημένης ατμόσφαιρας, σύστημα ανάμιξης αερίων κ.α.
 

Μήκος μηχανής
3.250 – 3.600mm
Πλάτος μηχανής
750mm (F321) – 850mm (F421)
Ύψος μηχανής
1.700mm
Χώρος φόρτωσης
Έως και 590mm
Πλάτος φιλμ διαμόρφωσης
321-421mm
Max βάθος διαμόρφωσης
120mm
Διάμετρος μπομπίνας φιλμ διαμόρφωσης
300mm
Διάμετρος μπομπίνας φιλμ σφράγισης
250mm
Πυρήνας μπομπίνας φιλμ
3” (76mm)
Max βήμα μηχανής
250mm
Max βήμα μηχανής με σταθμό προθέρμανσης του φιλμ
200mm
Ισχύς (χωρίς αντλία κενού)
9,5Kw
Πίεση αέρα
6bar
Κατανάλωση αέρα
650Nl/min
Κατανάλωση νερού
80 L/h