Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΝΟ

Κατασκευαστής: TEXNIKA-INOX

 

 

Ο εργαστηριακός θάλαμος έχει όλα τα χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων θαλάμων. Η κατασκευή του γίνεται εξ ολόκληρου από ανοξείδωτο χάλυβα  AISI 304 κατάλληλο για την επεξεργασία προϊόντων κρέατος.

Διαθέτει μόνωση πετυχαίνοντας μηδενικές απώλειες θερμοκρασίας.

Η θέρμανση του θαλάμου γίνεται με αντιστάσεις ενώ η κυκλοφορία του αέρα μέσα στον θάλαμο επιτυγχάνεται με ένα ανοξείδωτο ανεμιστήρα με ρυθμιστή στροφών.Η εναλλαγή του αέρα επιτυγχάνεται με ηλεκτροπνευματικά συστήματα και διαθέτει καπνογεννήτρια για παραγωγή καπνού.

Η λειτουργία του φούρνου είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και επιτυγχάνεται με επεξεργαστή JUMO Γερμανικής τεχνολογίας εκτελώντας εκατό επιθυμητά προγράμματα για όλα τα προϊόντα της αλλαντοποιίας  καθώς και όλα τα σταδία [βήματα]  επεξεργασίας[ Ίδρωμα -Στέγνωμα -Κάπνισμα -Βράσιμο -Ντους -Κρύωμα].

Ο πίνακας ελέγχου είναι ανοξείδωτος ,στεγανός ,διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου καθώς, και  ενδεικτικές λυχνίες λειτουργιών και συστημάτων ελέγχου [alarm].

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του προϊόντος [καρδιά] γίνεται με αισθητήριο πυρήνα για καλύτερο αποτέλεσμα του τελικού προϊόντος.

Οι διαστάσεις του μηχανήματος είναι: Π.900-Β.700-Υ.1900

Η Ισχύς του μηχανήματος είναι: 15 KW.

Η Χωρητικότητα του είναι 60 κιλά λουκάνικο με χρόνο παραγωγής  2 ώρες περίπου.